Hirdetés

A HTC Dream, vagyis a T-Mobile G1 tekinthető az első androidos okostefonnak, ha pedig egy olyan mobilt kell mondani, amelyik a maga korában a formát és a kivitelt új szintre emelte, a HTC One feltétlenül említést érdemel. Ám számos baklövéssel és a piaci trendeket nem érezve leépítette saját mobilos üzletágát a tajvani óriás, amely inkább a Vive VR headsetre fókuszált.


(forrás: HTC)

Néha azért úgy tűnik, közel a nagy visszatérés, ám ebből általában csak egy-két új mobil bemutatására futja. A HTC U24 Pro júniusban érkezett korlátozott  számú piacra 6,8″-es és 120 Hz-es FHD+ OLED panellel, Snapdragon 7 Gen 3 chippel, 50 megapixeles előlapi, 50 megapixeles hátlapi normál, 50 megapixeles, 2x-es zoomkamerával, valamint 8 megapixeles ultraszéles egységgel.

Hajmennyiségéből tippelve Zack Nelson is bizonnyal jól emlékszik az okostelefónia hőskorára és a HTC tündöklésére, majd bukására, beszerzett ugyanis egyet a friss modellből, hogy meggyötörje (mindenkinek vannak furcsa szokásai). Állta a sarat a gyártó korábban, a HTC U Ultra Sapphire Edition zafírüvege például extrém módon ellenállt a karcoknak, az U24 Pro hagyományos edzett üvege viszont már a Mohs-skála hatos keménységű vésőjétől megkarcolódik némileg, a hetestől pedig mélyebben. Ez egyeébként a jellemző a mai mobilpiacon. Az IP67 alapon por- és vízálló ház kerete alumínium, a hátlap matt műanyag, a konstrukció pedig kellően profi, hogy Mr. Nelson egyik irányba hajlítva se tudjon benne kárt tenni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.