Hirdetés

A Honor és a Media Markt közös akciójában augusztus 31-ig ajándékba adnak egy Honor Band9-et akkor, ha az ügyfél Honor 200 Lite-ot, vagy Honor Magic6 Lite-ot vásárol. A gyártó tehát ezúttal nem a csúcskategóriás modelljeinek értékesítését segíti, hanem pont a leginkább kompetitív piaci szegmensben csalogatja a vásárlókat az ajándék karpereccel.

Honor Magic6 Lite a kezemben
Honor Magic6 Lite [+]

A Honor 200 Lite és a Honor Magic6 Lite két meglehetősen népszerű telefon, amelyek megjelenésük idején főleg a szolgáltatói kínálatban kaptak versenyképes árazást, mostanra azonban a független piacon is mérséklődött az áruk. Noha közel ugyanannyiba kerülnek, mégis adódik közöttük eltérés, már csak azért is, mert a Honor 200 Lite egy valamivel frissebb modell.


Honor 200 Lite [+]

Bár hardveresen a két termék eltérő chipsetet kapott, a Magic6 Lite-ban dolgozó Snapdragon 6 Gen 1 és a 200 Lite-ban ügyködő Dimensity 6080 teljesítménye nagyon hasonló, ám a Qualcomm megoldása valamivel takarékosabb, a Magic6 Lite akkumulátora pedig nagyobb (5300 mAh a 4500 mAh ellenében). Kijelzőben is a Magic6 Lite nyer a 120 Hz-es frissítés és a valamivel nagyobb felbontás miatt, viszont ez a modell lekerekített élű panelt kapott, amely ugyan látványos, de vannak, akik nem kedvelik. A kamerás felhozatal a hátlapon megegyezik, 108 megapixeles főkamera mellett mindkét telefon 5 megapixeles ultraszéles modult kínál, az előlapon azonban a Honor 200 Lite 50 megapixelt nyújt a jobb szelfik érdekében.

A Honor Band 9 fekete színbenA Honor Band 9 fekete színben A Honor Band 9 fekete színben (forrás: Honor) [+]

A Honornak tehát két, elég hasonló árfekvésű ajánlata került bele ebbe az akcióba, de van köztük annyi eltérés, hogy érdemes legyen átgondolni, hogy melyik passzol jobban az igényeinkhez. A Honor Band9-re jellemző az 1,57 hüvelykes kijelző AMOLED, szélein ívelve, amely 60 Hz-en frissít és 302 ppi-s a képpontsűrűsége 256 x 402 pixeles felbontással. Adott az 5 ATM vízállóság, így akár úszni is vihetjük a Band 9-et, ami összesen 96 sportmód követését ígéri. A Honor szerint a Bluetooth 5.3-as kapcsolatot használó karkötő két hétig is elműködik egy töltéssel, és Android rendszerű telefonok mellett iPhone-nal is össze lehet párosítani. A Band 9 által begyűjtött adatokat (lépés-, pulzusszám, SpO2-szint) úgyis a társalkalmazás összesíti, és számol belőle trendeket, egészségügyi életkort.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.