Az októberi bemutatóra készül a Samsung Galaxy S24 FE, erről szerzett meg és közölt az Android Headlines több képet és specifikációt. A képek illenek a Samsung termékoldalaira jellemző marketinges anyagok közé, a forrás pedig megbízhatónak számít. Ami talán a legfontosabb tanúság a képekből, hogy a Galaxy S24 FE nagyobb lesz elődjénél: 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál majd 120 Hz-es frissítéssel, 1900 nites fénysűrűséggel és 1,99 milliméteres kávával. Utóbbi prémium(abb) megjelenést kölcsönözhet a telefonnak, viszont a káva nem lesz tökéletesen szimmetrikus, alul idén is vastagabb marad a kijelző körüli fekete rész.

Öt választható szín a Galaxy S24 FE-hezÖt választható szín a Galaxy S24 FE-hezÖt választható szín a Galaxy S24 FE-hezÖt választható szín a Galaxy S24 FE-hezÖt választható szín a Galaxy S24 FE-hez Öt választható szín a Galaxy S24 FE-hez (forrás: Android Headlines) [+]

Hirdetés

A panel Gorilla Glass Victus+ edzett üveggel lesz védve, a hátlap szintén, a keret pedig alumíniumból készül. A telefon színeiről közölt képek tanúsága szerint a fekete modell kivételével a hátlap és a keret színe nem harmonizál majd. A fotókon nem szerepel a narancssárga és a lila modell, ezek a Samsung webshop exkluzív választásai lehetnek.

(forrás: Android Headlines) [+]

Egy 10 megapixeles előlapi kamera és három hátlapi kamera kaphat helyet az S24 FE-n, viszont a hátlapi trió érdekesen összeválogatott. A 12 megapixeles ultraszéles és az 50 megapixeles széles látószögű szenzort egy 8 megapixeles, 3x nagyításra képes teleobjektív egészíti majd ki, ami semmi újdonságot nem jelent.

(forrás: Android Headlines) [+]

A pletykák szerinti 4565 mAh-s akkumulátor a kiszivárgott anyagok alapján 78 órányi zenelejátszásra és 29 órányi videólejátszásra lesz képes, ami előrelépés az S23 FE után. Az üzemidőben közrejátszhat, hogy a telefonba várt chip az Exynos 2400e lehet, ami alacsonyabb órajelekkel dolgozik, mint az S24-es telefonokban található verzió. Ennek ellenére állítólag az összes One UI 6.1.1-es rendszerrel együtt bemutatott Galaxy AI funkció elérhető lesz az S24 FE-n is egyből megjelenése után.

(forrás: Android Headlines) [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.