Hirdetés

Csinos külsővel, de csak 4G-képes, Unisoc szettel mutatkozott be tavasszal a Realme C63, most viszont 5G adatkapcsolatra képes verzióban is materializálódott, bár a két eszköznek sem ránézésre, sem a specfikációt tekintve nincs sok köze van egymáshoz. Az indiai piacon nyitó Realme C63 5G már a Dimensity 6300-zal dolgozik 4 vagy 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB belső tárhely mellett, de nem ez az egyetlen változás.

A kijelző valamivel kisebb lett (6,67″), a felbontás maradt HD+, cserébe a képfrissítés 120 Hz-re nőtt. A hátlapon továbbra is három kamera látszik, de teljesen eltérő elrendezésben és körítéssel, de még a felbontás is más lett. A segéd- illetve díszszenzor mellett ezúttal 32 megapixeles főkamera dolgozik, az előlapon pedig 8 megapixeles egység áll rendelkezésre.


[+]

Az IP védelem szintje 64-esre nőtt, a 3,5 milliméteres jack és az 5000 mAh-s telep maradt, a töltésteljesítmény viszont 45 wattról 10 wattra csökkent, amit azért továbbra sem átallanak gyorstöltésként nevezni, és legalább adnak töltőfejet. Az Android 14-et futtató készülék zöld vagy arany színben választható 47 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiáért.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.