Hirdetés

Az Alphacool felhozatalában megjelent az Apex Skeleton névre keresztelt, félnyitott ház, amely CNC-zett, moduláris alumíniumcsatlakozásokat, edzett füstüveget és szénszálas kompozitrudakat használ építőanyagként.


[+]

A kifejezetten vízhűtésekhez tervezett, E-ATX-es géplak 573 mm-es magasságához 259,9 mm-es szélesség, illetve 607,5 mm-es mélység társul, és belsejében minden csavarral rögzül, így a számos furatnak köszönhetően bőven van lehetőségünk a komponensek elrendezésével kapcsolatos kísérletezésre, beleértve magát az alaplapi tálcát vagy a vezetékeket rejtő dobozt is.


[+]

Radiátorból két 120/240/360 mm-es, valamint egy 120 mm-es példányt fogathatunk fel odabenn, míg 2,5 hüvelykes háttértárból egy elhelyezése biztosított. A 7 bővítőhelyes megoldáshoz tartozékként PCI Express 4.0-s riser kábel jár, és az előlapi kivezetések (két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor, illetőleg két 3,5 mm-es audio jack) a front tetején megülő egységen állomásoznak.


[+]

A 650 eurót kóstáló, teljesen elemeire bontható konstrukciónak létezik egy Apex Pro Skeletonként listázott, 1000 eurós változata, amihez vertikális GPU keret, egy 750 milliliteres kiegyenlítőtartállyal és krómozott sárgaréz csatolókkal rendelkező disztribúciós plate, továbbá egy komplex vízkörök kiszolgálására alkalmas VPP Apex pumpa jár pluszban.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.