A Samsung idei bejelentései a Galaxy AI gyűjtőnév alatt futó nyelvi, képi és egyéb mesterséges intelligencián alapuló megoldásoktól voltak hangosak, és a funkciócsomag a Galaxy S24-es start után gyorsan eljutott a korábbi csúcsmodellekre is. A nyári hajlíthatók hoztak pár olyan extra funkciót a One UI 6.1.1-gyel, ami jelen pillanatban még a Z Flip6 és a Z Fold6 privilégiuma, míg vannak olyan megoldások, amiket például a Galaxy S21 család már nem kapott meg.

Hirdetés

Hasznos és kreatív újdonságokkal is bővölt One UI 6.1.1 alatt a Galaxy Ai funkciócsomag [+]

Mivel a Samsung a Galaxy AI funkciókat szeretné több mint 200 millió telefonra, tabletre és viselhető eszközre közzé tenni, logikus, ha legalábbis a frissebb és magasabb árú Galaxy A szériás modellek is részesülnek belőle, és éppen ezt hallotta a SamMobile belső forrásoktól: bekapcsolódhat a buliba a Galaxy A35 és az A55, apró betűs megjegyzésekkel.


A Galaxy A55 [+]

Egyfelől pontos startdátum még nincs, igaz: a Galaxy AI a Galaxy A szériára akár már ebben a hónapban vagy szeptemberben megérkezhet a One UI 6.1.1 frissítéssel. Másfelől nem lesz elérhető a teljes fejlett intelligencia ezeken a telefonokon, és ennek nem csak az eltérő árazás, hanem a gyengébb hardver is lehet az oka, elvégre sok AI funkció követel komoly helyi erőforrásokat, míg mások a felhőt is használják. A SamMobile egyelőre csak a fenti két készülék efféle tudásbővítéséről hallott, más Galaxy A szériás modell nem került szóba.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.