Hirdetés

Az Indiegogón augusztus 6-án válik előrendelhetővé nemzetközileg a kínai MCHOSE GX87 típusjelű mechanikus klaviatúrája, amelynek készülékháza teljes mértékben CNC-zett alumíniumból van, és csavarok vagy őszülést elősegítő pöckök nélkül, pillanatok alatt szétszedhető. A vezetékmentes periféria Lite, Max, illetve Ultra változatokban közeleg, amik között a lényegi különbségek a gyorscserés foglalatokban megülő kapcsolókban, a belső felépítésben és a felületi kezelésekben keresendők.


[+]

A feketében vagy ezüstben választható, US ANSI kiosztású megoldás fedőlapját utólag kékre, zöldre, lilára vagy mályvaszínűre cserélhetjük – noha nem kizárt, hogy rögtön ezekkel is kosárba tehetjük –, és bár alapesetben gyárilag kent, lineáris karakterisztikájú Huano Matcha Latte V2 switch-ek (45 gF, 3,6/2 mm) krémes kopogását hallgathatjuk használat közben, más „egzotikus” opciók sem hiányoznak az alternatívák közül (KTT Fog Blue – 43 gF, 4/1,9 mm, TTC Flaming Orange – 45 gF, 3,6/1,8 mm, Vintage White – 45 gF, 3,5/1,9 mm).


[+]

A gasket mountnak és a flex cutokkal ellátott NYÁK-nak, valamint polikarbonát plate-nek köszönhetően könnyed, ruganyos gépelési érzésre számíthatunk, miközben annak hangját a burkolat mélyén rejtőző, öt rétegnyi csillapítás (poron plate szivacs, alatta IXPE szivacs, PET fólia, majd az elektronika alatt még egy poron szivacs, plusz egy antisztatikus PET fólia) igyekszik finomítani. A kettős fröccsöntésű PBT kupakok Cherry profilosak, és a 17 effektes, déli tájolású LED-ekkel dolgozó RGB világítás mellé QMK/VIA programozhatóságot kapunk, szóval a tasztatúra minden gombjának funkcióját a végletekig testreszabhatjuk. A célgéppel történő kommunikáció 2,4 GHz-es rádióval, Bluetooth-szal vagy a 8000 mAh-s akkumulátor töltéséhez (is) mellékelt, USB Type-C/Type-A fajtájú kábellel valósulhat meg.


[+]

A gyártó egyébként piacra dob egy Sárkány/Loong évét ünneplő, (nettó) 30 dolláros Artisan kupakot, amiből hatféle verzió jön (Joy Dragon, Courage Dragon, Wisdom Dragon, Wealth Dragon, Harmony Dragon, Vitality Dragon), és a korai támogatók – akiknek amúgy (nettó) 60 dolláros árról fog indulni a billentyűzet – egyet ajándékként bezsákolhatnak. Amennyiben a szerencse különösképp melléjük szegődik, ez lehet a (nettó) 99 dollárra taksált Joy Dragon, amelyből mindössze 99 példány készül.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.