Hirdetés

A Motorola a Razr 50 és Razr 50 Ultra mellett mutatta be a Moto Tag nevű nyomkövetőt, ami péntek óta már meg is vásárolható, bár a hazai termékoldal árat és közvetlen elérhetőséget egyelőre nem közöl. A Moto Tag mindenesetre a kínálat része lesz itthon is, az Egyesült Államokban 29,99 dolláros (10 ezer forint) áron vesztegetik kék és zöld színben, négyes pakkban viszont 99,99 dollárért (36 ezer forint) hozzá lehet jutni.


[+]

A Moto Tag Bluetooth 5.4-es szabványon, illetve UWB technológiával dolgozik bármilyen, legalább Android 9-es készülékkel. A CR2032-es gombelemmel nagyjából egy évig működő, 31,9 x 8 milliméteres és 7,5 grammos, IP67-es védettségű eszköz Bluetooth LE szabványon 100 méteres hatótávot biztosít, és 75 decibellel tud akusztikus jelet generálni.


[+]

A Moto Taget felszerelték egy gombbal is, amivel a közelben elkallódott telefont lehet megcsörgetni, de exponálógombként is bevethető fényképezéskor, illetve a termékoldal szerint a „moto tag könnyen párosítható harmadik féltől származó, népszerű márkájú kiegészítőkkel„, ami feltehetően azt jelenti, hogy teljes mértékben kompatibilis az Apple AirTag kollekciójával.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.