Hirdetés

Az Azzától megszokhattuk, hogy egészen különleges számítógépházakkal jelentkezik, azonban most a konvencionálisabb vizekre evezve egy sztenderd félkörpanorámás konstrukcióval bővítette kínákatát, ami horizontálisan leválasztott tápkamrával érkezik.


[+]

A CSAZ-491 típusjelű, Neptune névre hallgató, ATX-es géplak 455 mm-es magasságához 218 mm-es szélesség, illetve 435 mm-es mélység társul, és 7 bővítőhelyes belterét balról és elölről edzett üveglapok határolják. Az utóbbi pozícióban egy függőlegesen futó fabetét igyekszik feldobni az összképet, és a szellőzőrésekkel gazdagon ellátott tetőlemezt jobbról egy ventilátorfelfogatóknál perforált acélpanel egészíti ki. Az üresen 9,5 kilogrammos jószágba 170 mm magas processzorhűtőt, 300 mm hosszú, valamint 155 mm magas videokártyát és két 2,5, plusz egy 3,5 hüvelykes merevlemezt/SSD-t építhetünk be.


[+]

A beköltöztethető légkavarók száma kilenc, de ebből négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel megszórt példányt (három LFO-5312DR, egy LFO-5312D) tartozékként mellékelnek a csomaghoz, míg radiátorok tekintetében egy 360, továbbá egy 240 mm-es darabbal tervezhetünk. Alkatrészeink tisztaságára két porszűrő betét vigyáz, és a felülre költöztetett előlapi kivezetések mezőnyében egy USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor, két USB 2.0 csatoló, illetőleg két 3,5 mm-es audio jack található. A termék vételárát egyelőre sajnos nem ismerjük.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.