Hirdetés

A Moore Threads egy ideje már kínál MTT sorozatú VGA-kat a piacra, amelyek idén nyugati teszten is feltűntek. Olyan nagyon maradandót ugyan nem alkottak, de új versenyzőről lévén szó, még tekinthető ez a termékcsalád, amolyan nulladik generációs opciónak, elvégre ebbe a szegmensbe is bele kell tanulni. Nagy hiányosság ugyanakkor, hogy a sorozat két véglet szintjén dolgozik, vagyis vannak az irodákba szánt modellek, illetve a csúcsot képviselők, miközben a jellemző arany középút hiányzik. Illetve csak hiányzott, mivel megérkezett az MTT S50, amely pont ezt az igényt vedi le.

A fejlesztés ugyanazt a MUSA (MT Unified System Architecture) architektúrát használja, csak éppen 2048 darab feldolgozót kínál, amelyek 1,2 GHz-en üzemelnek. A 12 nm-es node-on készülő GPU 8 GB-nyi GDDR6 szabványú fedélzeti memória kapott, amely 256 bites buszon keresztül van bekötve.

A mindössze 85 wattal operáló VGA x16-os PCI Express 3.0-s interfésszel kapcsolódhat a rendszerhez, a hátoldalán pedig egy HDMI 2.0 és két DisplayPort 1.4 kimenetekkel rendelkezik. Az elsődleges célpiacot azok a kínai játékosok jelentik, akik a Moore Threads fejlesztéseiben gondolkodnak, de nem vásárolnák meg a gyorsabb és drágább modelleket.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.