11 éves múlttal a Transsion Holdings kötelékébe tartozó Infinixet új fecskének nem lehet hívni, ám az ázsiai és afrikai belépőfókusz után mostanában nyit a márka a magasabb ársávok és a módosabb piacok felé. A brand egy hónapja mutatkozott be Magyarországon, és épp most publikáltuk a kedvezőárú Hot 40i tesztjét, de persze a középkategóriában is érdekelt az Infinix, és ezzel aligha van vége az ársávok lefedésének.

Hirdetés

(forrás: Naija Android Arena) [+]

A következő eszköz mégsem új telefon, hanem a gyártó első táblagépe lehet Infinix Xpad néven és X110B kódjelzéssel, ami már felbukkant az IMEI adatbázisban, most pedig három renderkép érkezett a három színváltozatról, rengeteg adalékinformációval. A tablet 11″-es és 2400 x 1080 pixeles LCD képernyőt kaphat 90 Hz-es képfrissítéssel, azt pedig a MediaTek Helio G99 Ultimate 4G chip hajthatja meg 4 GB RAM-mal 128 és 256 GB-os változatban egyaránt, ami picit szűkösnek tűnik.

Hátra 12 + 8, előre pedig 8 megapixeles kamera kerülhet, a kettő közé pedig 7000 mAh-s telep ékelődhet. A várhatóan Indiában debütáló Xpad Android 14-en alapuló XOS felületet futtathat és WiFi adatkapcsolatot kínálhat SIM és 4G opció nélkül. A 257,07 x 168,62 x 5,78 milliméteres ház 496 grammon egész légiesnek ígérkezik a jókora képernyő ellenére, az oldalakra ujjlenyomat-olvasó, jack kimenet és Type-C port kerülhet. Az árakra és a megjelenés részleteire hamarosan fény derül.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.