Hirdetés

Pár nappal, hogy az iPhone 16 várható színeiről napvilágot látott egy fotó a Twitteren keresztül, ugyanaz a forrás publikált egy képet a 16 Pro modellekről is. A hátlapon itt nem lesz drasztikus — vagy bármilyen — változás a szemnek, a kamerák elrendezése marad az iPhone 12 Pro modellekkel bevezetett. Az Apple állítólag marad a titánötvözetű keretnél és a színben hozzá passzoló hátlapnál, viszont a kék modell eltűnik, helyette jóval sötétebb fekete színű modell lép be a kínálatba.

Három szín az iPhone 16 Pro mobilok közül
Három szín az iPhone 16 Pro mobilok közül (forrás: Twitter (Sonny Dickson)) [+]

A fotón ugyan csak három árnyalat látható, de Ming-Chi Kuo szerint a természetes titán, a fehér titán és a fekete titán mellett egy rózsa titán is elérhető lesz. Utóbbi a korábbi rózsaarany iPhone-oknál halványabb árnyalatú lehet, de erről egyelőre csak renderkép van. A fotón viszont a természetes titán árnyalatú modellen úgy tűnik, ott a kameragomb a keret jobb oldalán, amit a render is megmutat és ami az iPhone 16 dummy modelljeiről készült fotón is látható volt.

Renderkép az iPhone 16 Pro modellek várható színeiről
Renderkép az iPhone 16 Pro modellek várható színeiről (forrás: Apple Hub) [+]

A telefonok várható premierje szeptember 10-én lesz, mivel az amerikai és kanadai munka ünnepe (Labor Day) szeptember 2-re esik, a tanév őszi szemesztere pedig csak szeptember 5-én kezdődik az USA több államában. A potenciális vásárlók egy része így még szabadságon lesz szeptember első hetében. Az Apple egyszer tartott ilyen időpontban termékpremiert, rá egy évre már nem, viszont jellemzően a munka ünnepét követő héten tartják őszi rendezvényüket, ezért tűnik reálisnak a szeptember 10-i bemutató.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.