Egy darabig úgy tűnt, hogy a Poco M6 Plus is csak egy átcímkézés lesz, és amúgy nem is alaptalanul. A legtöbb paraméterben osztoznak a Redmi Note 13R-rel, a dizájnon és a kialakításon sem változtattak, leszámítva persze a szokásos, ordító Poco márkajelzést, viszont a Snapdragon 4+ Gen 2 helyett a Snapdragon 4 Gen 2 AE (Accelerated Edition) lett a befutó (picit magasabb, 2 GHz-es Cortex-A55-ös magokkal), a kameraszettet pedig mindenestül lecserélték.

Hirdetés

[+]

Az előlapi szenzor felbontása 13 megapixelre nőtt, a hátlapon pedig egy 108 megapixeles Samsung ISOCELL HM6 dolgozik a 2 megapixeles segédszenzor mellett, minden egyéb viszont egyezik, így a 6,79 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű LCD panel, a 4050 mAh-s telep 33 wattos gyorstöltéssel; nem hiányzik az infra vezérlő, a jack és a belső tárhely is bővíthető, a maximum itt viszont 128 GB 8 GB rendszermemóriával.

A Xiaomi HyperOS-szel dolgozó Poco M6 Plus fekete, szürke és fáradt levendula színben választható 59 és 63 ezer forintnak megfelelő indiai rúpiáért.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.