Alaptaggal bővült a Motorola Edge 50-es szériája. A márka Indiában dobja elsőként piacra a sima Edge 50-et, mely 7,79 mm-es vastagságával a legvékonyabb készülék IP68 és MIL-STD-810H minősítéssel. Harmincnál is több víz- és porállósági, valamint ejtési tesztet teljesített a telefon, melyek után megszerezte ezeket. Emellett a 120 Hz-es OLED kijelző és az 5000 mAh-s akkumulátor is belefért a készülékbe, a telepet 68 wattal tölthetjük vezetéken, 15 wattal nélküle.


(forrás: Motorola India) [+]

A kijelző 6,7 hüvelykes pOLED panel, szélein ívelt. A felbontás FHD+, a frissítés pedig 120 Hz-es, védelmét Corning Gorilla Glass 5 edzett üveg látja el. Az előlapon egy 32 megapixeles kamera lyukad a kijelzőbe, az ujjlenyomat-leolvasó pedig a panelbe lett integrálva. Megvannak a sztereó hangszórók és a Dolby Atmos támogatás is.

Hirdetés

A telefont a Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition nevű SoC-je hajtja, ez annyiban tér el a normál SD 7 Gen 1-től, hogy a Cortex-A710-es magok órajelét 2,5 GHz-re emelték. A Motorola 8 GB operatív memóriát és 256 GB tárhelyet kínál a készülékben.

(forrás: Motorola India) [+]

A hátlapból a kamerasziget szolid ívvel emelkedik ki, ahogy a széria többi tagjánál is. A széles látószögű kamerában a Sony 50 MP-es LYT-700C érzékelőjét használja az Edge 50, mellette egy 13 MP-es ultraszéles és egy 3x optikai nagyításra képes teleobjektív található a hátlapon. A tele 10 MP-es képeket készít. Természetesen LED villanó is adott a hátlapon.

(forrás: Motorola India) [+]

Az Edge 50 zöld, szürke és barack színekben kapható Indiában augusztus 8-től, 27 999 rúpiáért, ami 122 677 forintnak felel meg a mai árfolyamon, de egyelőre hivatalos európai ár és megjelenési dátum nincsen. A mobil Android 14-es rendszerrel kerül piacra, rajta a Hello UI felület. A Motorola azt ígéri, hogy két Android és három év biztonsági patch érkezik majd a telefonra a jövőben.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.