Hirdetés

A Cougar is csatlakozott a mostanában megfigyelhető trendhez, és egy olyan ATX-es házzal adott magáról életjelet, ami – ahogy azt hírünk címében már pedzegettük – a népszerű Lian Li O11 széria dizájnjából merít. Olvasóink ebből már kitalálhatták, hogy az FV150 RGB névre keresztelt konstrukció szemből és balról edzett üveglapokat visel acélvázán, és 7+3 bővítőhelyes belterét függőlegesen osztották ketté, így a tápegységet az alaplapi tálca túloldalán szállásolja el.


[+]

A 400 mm magas, 300 mm széles, illetve 415 mm mély, négy porszűrővel ellátott megoldásba 180 mm magasságú processzorhűtőt, 400 mm hosszú, igény szerint vertikálisan beépíthető videokártyát és egy 2,5, egy 2,5 vagy 3,5, plusz egy 3,5 hüvelykes háttértárolót költöztethetünk be.


[+]

Az alkatrészek hűvösen tartását legfeljebb tíz ventilátor segítheti, amelyekből négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett (1000 rpm-es) darabot tartozékként megkapunk a hozzájuk való hubbal egyetemben, és az oldalt rögzített három példány úgy van tájolva, hogy a jobb oldalról szívja be a levegőt. Egy említést megér, hogy ha úgy döntünk, a VGA-t hagyományos módon, feketetve fogjuk munkára, akkor az alulsó, nem mellesleg kiszedhető légkavarókeretre csavarozott szélgépekkel közvetlenül küldhetjük rá a frissítő fuvallatokat.


[+]

Raidátorból háromnak biztosítottak felfogatást (egy 240/280/360, egy 120/240, meg egy 120 mm-es), és a tetőlemez elejébe hozott frontális kivezetések sorában egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C konnektort, két 5 Gbps-os USB 3.2 Gen 1 Type-A interfészt, valamint egy 3,5 mm-es, négypólusú kombójacket találhatunk.

[+]

A feketében, fehérben és rózsaszínben készülő, tajvanon már kapható géplakot elvileg mintegy (nettó) 70-75 dollárra taksálják, noha az utóbbi változata még ott sem került polcokra.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.