Sonny Dickson Twitterén keresztül lett publikálva egy fénykép, melyen állítólag az iPhone 16 és iPhone 16 Plus várható formája és színei láthatók. A fotón szereplő színek egybevágnak azzal, amit korábban Ming-Chi Kuo jósolt: fehér, fekete, kék, zöld és rózsaszín. A 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzőmérettel várható iPhone 16 és 16 Plus idén kevésbé visszafogott színekkel operál majd, a kamerák elrendezése pedig látványosabb változáson megy keresztül.

Hirdetés

A három éven keresztül használt keresztirányú elrendezést dobják, és visszatér az egymás alá pakolt két szenzor. Ennek oka az lehet, hogy idén az alapszéria is megkapja az egyelőre csak a 15 Pro modellek által tudott Spatial Video nevű térhatású videórögzítés lehetőségét, melyek a Vision Pro szemüvegen keresztül nézhetők vissza. A LED villanó a két érzékelő mellé kerül majd a hátlapon.

Így nézhetnek ki az iPhone 16 és 16 Plus készülékek hátulról
Így nézhetnek ki az iPhone 16 és 16 Plus készülékek hátulról (forrás: Twitter) [+]

Az iPhone 16 hardverét illetően Apple A18-as processzort és 8 GB RAM-ot pletykálnak. Korábban volt szó arról is, hogy a Sony telefonjaihoz hasonlóan egy új, dedikált kamera gomb debütál az idei iPhone-okon. Ez a képen a rózsaszín és zöld modellen látható is, kérdés, hogy tényleg bekerül-e a telefonokba. A bemutató szeptember közepén várható, szeptember végi vagy október eleji értékesítési starttal.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.