Hirdetés

A Zalman már két Computexen kíállította a Z10 szériás, ATX-es házainak egy tekinteteket vonzó változatát, ami Z10 DS névre hallgat, de hamarosan megvásárolható is lesz, talán (nettó) 200 dollár körüli összegért.


[+]

A szóban forgó, 488 x 220 x 474 mm-es géplak érdekessége, hogy az előlapján egy 15,6 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző trónol, amely ajtóként nyílik, de persze leemelhető a helyéről. A 170 fokos betekintési szöggel rendelkező megjelenítő 60 Hz-es képfrissítési rátájához 1000:1 statikus kontrasztarány, 250 cd/m²-es fénysűrűség, 45/62 százalékos NTSC/sRGB színtérlefedettség, illetve 30 ezredmásodperces válaszidő tartozik, és míg az energiát egy USB Type-C/Type-A, addig a videojelet egy Mini HDMI/HDMI kábelen keresztül kapja. Arra az esetre, ha a képernyőt külön használnánk, egy állványt, valamint egy másik frontális panelt találhatunk a termék dobozában.


[+]

A 7 bővítőhelyes konstrukció balról 4 mm vastag edzett üveglappal határolt, kétkamrás belterében 173 mm magas processzorhűtő, 395 mm hosszú grafikus vezérlő, illetve  két 2,5, plusz két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértároló fér el, ráadásul a gumírozott kontaktfelülettel ellátott, szabályozható magasságú támasztékkal fixálható VGA-t vertikálisan is beépíthetjük a csomag részét képező keretnek hála.


[+]

A tetőn, alul, továbbá jobb oldalon porszűrő betétek vigyáznak hardvereink tisztaságára, míg az alaplapi tálca mögött 22 mm széles térrészt hagytak a tervezők a vezetékdzsungel elfésülésére. A komponenseink hőmérsékleti mutatóit legfeljebb tizenegy ventilátor segíthet kordában tartani, és ezekből három 120 mm-es darabot (amelyekből kettő ARGB-s) még a gyárban becsavaroztak nekünk, azonban a vizezés kedvelőinek sincs oka túl sok panaszra, hiszen a három beköltöztethető radiátorból kettő 360 mm-esre nőhet.


[+]

A felül megtelepedett fedélzeti csatlakozók sorában egy USB Type-C kaput, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektort és két 3,5 mm-es audio jacket köszönthetünk a power, reset, illetőleg LED-eket dirigáló gombok társaságában.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.