Kis híján minden napra jut egy Google Pixel hír az augusztus 13-án bemutatkozó lineuppal kapcsolatban, ami idén áll egyrészt a Pixel 9 szériából, összesen három modellel, plusz a Google Pixel 9 Pro Foldból, ami idén már a sorozat részeként, a többi készülékkel és nem utolsó sorban az aktuális (Tensor G4) lapkakészlettel mutatkozik majd be. Másrészt a Google Pixel Watch 3-ból, amiből idén szintén több lesz, mint egyetlen kivitel.


[+]

A Pixel Watch 3 két méretben, kétféle adatkapcsolati felszereltséggel (WiFi és LTE) várható mindössze matt fekete vagy fényes ezüst tokozással, amit különféle szíjakkal lehet majd feldobni. A legtöbb szíj választható lesz a 41 és a 45 milliméteres modellhez is, de egyelőre úgy tűnik, milánói szíj, kéttónusú bőrszíj, rugalmas szíj és egy úgynevezett Metal Slim szíj csak a kisebb verzió esetében lesz opció.


[+]

Egyébként összesen tízféle szíjat szedtek össze eddig a források, a hagyományos szilikon és sportszíjak mellett lesz szőtt textil, körpánt, elasztikus szíj, bőr, klasszikus zárszerkezetű fém matt feketében és fényes ezüstben, mindezek pedig a Pixel 9 széria alapszíneivel harmonizáló árnyalatokban, amelyeket az olyan fantázianevek, mint Peony (pünkösdi rózsa), Moondust, Wintergreen, Hazel (mogyoró), Lemongrass (citromfű) vagy Sage (zsálya), egyelőre nehéz pontosan elképzelni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.