Tavaly nyáron dobta piacra Kínában első táblagépét a ZTE ernyője alá tartozó gamer termékekre fókuszáló (Nubia) Red Magic. Az első Red Magic Gaming Tablet a ZTE Axon Pad alapjaira épült és a második generáció sem változtat majd állítólag a formán és a méreten. A Kínából származó infók alapján marad a 12,1 hüvelykes IPS LCD kijelző 144 Hz-es frissítéssel, és nem változik az alumínium ház sem.

Hirdetés

Az első generációs modellben található Snapdragon 8+ Gen 1-es lapka helyett viszont az idei Red Magic Gaming Tablet a Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version SoC-t kapja majd, ami 3,4 GHz-re skálázott erőmaggal és 1 GHz-re húzott GPU-val jelentősebb teljesítménybeli ugrást hozhat. A Digital Chat Station által közölt információk szerint a Red Magic speciális hűtést tervezett a táblagépbe, amivel kategóriájának legjobb erő-stabilitás egyensúlyát hozhatja.


(forrás: Gizmochina) [+]

A bemutató augusztusban esedékes, viszont arra utaló egyértelmű jel egyelőre nincsen, hogy nemzetközi szinten is megjelenik majd a készülék. Az első generációs Red Magic Gaming Tablet csak Kínában került piacra.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.