Amióta belépett az ASRock a VGA-piacra, azóta nem igazán kínálnak rossz megoldásokat, de azért nagyon nem is tűnnek ki a tömegből. Ezzel önmagában nincs gond, a tisztességes áron kínált termékek is jók, de a most bemutatott fejlesztéseikre garantáltan felkapja majd mindenki a fejét. A Radeon RX 7900 XT (20 GB) és XTX (24 GB) Passive kártyák neve mindent elárul, ugyanis olyan Radeon RX 7900 sorozatú opciókról van szó, amelyek passzív hűtést alkalmaznak. Ezen belül is egy jókora hőkamra díszeleg a GPU és a memóriák felett, az energiát pedig mindkét esetben 12V-2×6-os tápkonnektor biztosítja.

Hirdetés

[+]

Azt azért ki kell emelni, hogy az újdonságok önmagukban nem üzemképesek, mivel a házon belül kell biztosítani a hűtéshez szükséges légáramlatokat. A fejlesztések célpiacát leginkább a tartalomkészítők adják, amely réteg egy gépben több grafikus vezérlőt is használ, és ezekben az esetekben a klasszikus hűtők valóban hátrányosak lehetnek, mivel azokat nem arra tervezik, hogy egymás mellett hatékonyan működjenek.

A fentiek miatt a friss modellekre biztosan lesz kereslet, csak nem igazán a játékosok fogják adni ennek az alapját, mivel speciális igények kielégítésére készültek. Sőt, a dizájnjuk miatt akár szerverekbe is jól használhatók lehetnek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.