Az LG egy 21:9 képarányú, MyView szériás okosmonitorral adott magáról életjelet, ami 34 hüvelykes, 3440×1440 pixeles felbontású, ívelt VA panellel érkezik, és a 34SR65QC típusjelet viseli. A 99 százalékos sRGB színtérlefedettséget ígérő, webOS operációs rendszert futtató periféria 300 cd/m²-es fénysűrűséggel dolgozik, de a képfrissítési rátájáról, statikus kontrasztarányáról vagy válaszidejéről egyelőre nem szól a fáma.

Az AirPlay 2 technológiát, képtükrözést, illetve képkettéosztást (Split Screen) támogató megjelenítővel természetesen számítógép rácsatlakoztatása nélkül nézhetünk streaming szolgáltatásokat (Netflix, YouTube, Prime Video, stb.), vagy használhatunk különböző applikációkat (köztük irodai programcsomagot), és bár jár hozzá tartozékként egy távirányító, a gyártó Magic Remote-jával ugyancsak kompatibilis.


[+]

Ha kedvünk tartja, a kijelző vezérlését végezhetjük akár billentyűzettel/egérrel, de a mobilos ThinQ szoftvernek köszönhetően – okostelefonunkon keresztül – az érintéses vagy hanggal történő irányítás alternatívája sem hiányzik a sorból.

A jelenleg még kérdéses vételárú termék talpazata emelhető/süllyeszthető és dönthető, ám létezik belőle egy 34SR60QC azonosítójú kivitel, amelynek csupán dönthető az állványa. A VESA felfogatást úgyszintén kínáló képernyő először az Egyesült Államokban és Dél-Koreában fog debütálni, valamikor augusztus folyamán.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.