Július 26-án különkiadás kerül forgalomba Indiában a Poco F6-ból. A Xiaomi elvileg ugyanazon az áron kínálja majd a Poco F6 Deadpool Editiont, mint a normál verziót, de előbbinek egyedi doboza lesz, a hátlap pedig vörös színben pompázik majd. Ha csak a dizájnt nézzük, nem gondolták túl a Xiaominál a témát, a LED villanó közepén az apró logó jópofa, de a hátlap közepére rakott kép a film főszereplőiről már inkább megúszós megvalósítás. A Realme a Dragon Ball és a Naruto különkiadásokat kicsit egyedibben oldotta meg.

Kiszivárgott képek a július 26-án debütáló különkiadásrólKiszivárgott képek a július 26-án debütáló különkiadásrólKiszivárgott képek a július 26-án debütáló különkiadásról Kiszivárgott képek a július 26-án debütáló különkiadásról (forrás: Notebook Check) [+]

A telefonhoz állítólag tematizált kiegészítők is járnak majd, erről nincsenek egyelőre fényképek. A Snapdragon 8s Gen 3-mal szerelt Poco F6 járt már nálunk is teszten és Ajánlott minősítéssel távozott. Letisztult formáját, jó üzemidejét, remek OLED kijelzőjét és korrekt főkameráját ár-érték arányban dicsértük, viszont a szokásos túlmelegedési problémába is belefutottunk, illetve a segédkamera minősége ebben a készülékben is épp megütötte a futottak még szintet.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.