A Motorola a világ legvékonyabb strapamobiljának előzetesét osztotta meg, amely Indiában fog bemutatkozni. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy mikor, csak annyit, hogy „hamarosan”, mindenesetre a készülék rendelkezni fog MIL-810 minősítésekkel, amelyek igazolják, hogy ellenáll az ütéseknek, rezonanciának, extrém hőnek és hidegnek, illetve a nedvesség minden formájának.


[+]

A Motorola nem árulta el, hogy a készülék egy teljesen új modell lesz-e vagy valamelyik hagyományos eszköz megerősített verziója, ahogy például a meglehetősen jól sikerült Motorola Defy (2021). Ez azért is kérdés, mert a Moto G9 Play-t a Bullit Group vértezte fel a mindenálló szabványoknak megfelelően, a CAT telefonokat is gyártó cég viszont év elején csődbe ment és megszűnt.


[+]

Mindenesetre a források vélelmezik, hogy az új strapatelefon a hamarosan bemutatkozó Motorola Edge 50 Neo lesz, amit Dimensity 7300-as szettel, 6,5 hüvelykes, 120 Hz-es OLED panellel és a szokásos 50 megapixeles főkamera és 13 megapixeles ultraszéles látószögű mellett egy 10 megapixeles teleobjektíves kamerával kiegészítve várunk.

Az Edge 50 Neo elvileg inkább így fog kinézni.Az Edge 50 Neo elvileg inkább így fog kinézni. Az Edge 50 Neo elvileg inkább így fog kinézni. [+]

Mindazonáltal a két napja előkerült renderek más kialakítást mutatnak, mint a most közzétett előzeteseken kivehető sziluett. Az elődmodell Motorola Edge 40 Neo valóban a széleken ívelt megjelenítőt kínált, de az idei generáció elvileg sík panelre vált, az előzeteseken pedig inkább ívelt panelt vélünk látni, mint egyenes éleket. Mondjuk mindkét készülék kellően vékony ahhoz, hogy a világ legvékonyabb strapamobiljának alapjául szolgáljon, még akkor is, ha az Edge 50 Neo vastagsága 8,1 milliméterre nő az Edge 40 Neo 7,7 milliméterével szemben.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.