A Nubia július 23-ra ígérte a Z60 Ultra Leading Version és a Z60S Pro kínai bemutatóját. Előbbi modell annyiban tér majd el az alap Z60 Ultra és a Photographer Edition kiadásoktól, hogy a használt Snapdragon 8 Gen 3-at felskálázták: a CPU Cortex-X4 magot 3,4 GHz-re, a GPU-t pedig 1 GHz-re.


[+]

Ennél érdekesebb telefon lehet a Z60S Pro, mely a tavalyi Z50S Pro közvetlen utódja, és ha igazak a kiszivárgott információk, akkor ez is 35 mm ekvivalens kamerát kap. Ez a főkamera egy 50 MP-es Sony IMX906-os érzékelővel és optikai képstabilizációval dolgozhat, mellette pedig lesz egy teleobjektív és egy ultraszéles kamera is a hátlapon. Az előlapot teljes egészében a kijelző tölti majd be, a szelfikamera ugyanis a panel alá rejtve kap helyet. A Playfuldroid információi szerint az ultraszéles kamera is 50 MP-es lesz, ez egy OmniVision OV50D40-se érzékelőt használhat és autofókusszal is fel lesz szerelve a közeli témák fotózásához. Az ultraszéles 13 mm ekvivalens gyújtótávval és 125 fokos látótérrel rendelkezhet. A teleobjektív állítólag nem vált felbontást, marad a 8 megapixeles Hynix HI847 érzékelő a 80 mm ekvivalens kamerában. Viszont ezt is OIS-sel stabilizálja a gyártó.

Kedvcsináló fotó a Z60S Pro készülékhez
Kedvcsináló fotó a Z60S Pro készülékhez [+]

Biztos információ még a készülék kapcsán, hogy 5100 mAh-s akkumulátorral és 80 wattos gyorstöltéssel érkezik. Nem megerősített, de megbízható forrásból származik, hogy olcsóbb modellként a Z60S Pro a tavalyi csúcsnak számító Snapdragon 8 Gen 2-es SoC-t kapja meg, és Kínán belül műholdas kommunikációra is képes lesz.

A gyártótól származó fényképek alapján marad a fényképezőgépeket idéző dizájn és a dedikált exponálógomb is a Z60S Pro keretén. A hátlap színén és a kameragyűrű kialakításán viszont változtattak némileg.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.