Egyelőre a Mix Fold 4 globális értékesítésének ténye kérdéses, viszont a Mix Flip úgy tűnik, gyors ütemben fogja elhagyni Kínát. A kagylótelefon Hong Kongban már előrendelhető, Kínából származó információk alapján pedig ugyanaz a modell más ázsiai piacokon és Európában is megjelenik majd. A Xiaomi állítólag kizárólag a 12/512 GB-os kiszerelésben kínálja majd a mobilt a nemzetközi változatban, a 12/256 GB-os és a 16/1024 GB-os modellek Kínában maradhatnak.

A telefon állítólag a rózsaszín és a fekete színekben lesz elérhető, az árazás pedig 100 amerikai dollárnak megfelelő összeggel a Galaxy Z Flip6 ára alá lesz igazítva piaconként. Hong Kongban a Mix Flip 7699 helyi dollárért rendelhető elő a Xiaomi saját webshopjából, a Samsung 8698 helyi dollárt kér saját új kagylótelefonjáért, az árkülönbség 130 amerikai dollárnak megfelelő helyi pénz.

Mix Flip rózsaszínben
Mix Flip rózsaszínben [+]

A Xiaomi állítólag az USB 2.0-s csatlakozóra és a vezetékmentes töltés hiányára hivatkozik az ár kapcsán, ugyanakkor a Mix Flip több ponton kínál a Galaxy Z Flip6-nál többet, legalábbis papíron. A külső kijelző nagyobb, a belső kijelző fényesebb, nagyobb az akkumulátor, gyorsabb a vezetékes töltés és jár a töltő is gyári tartozékként egy védőtokkal együtt. Ha csak a specifikációt nézzük, a kamerák is a Mix Flip malmára hajtják a vizet. Ugyanakkor a Mix Flip egyelőre nem rendelkezik vízállósági tanúsítvánnyal, míg a Samsung igen.

A nagy külső kijelzőt állítólag teljes egészében kihasználja a HyperOS rendszer
A nagy külső kijelzőt állítólag teljes egészében kihasználja a HyperOS rendszer [+]

Ha nem szervez külön nyári eseményt a Xiaomi a készülék bemutatójára, akkor a szeptember első hetén megrendezésre kerülő berlini IFA kiállítás tűnik reális helyszínnek a készülék európai megjelenésére. Várhatóan a Honor is a német fővárosban fogja a Magic-sorozat új hajlítható tagjait bemutatni, ahogy tavaly is tették.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.