Hirdetés

A G.Skill bejelentette legújabb, AMD EXPO profilokkal konfigurált DDR5 memóriáit, amelyek a Trident Z5 Royal Neo termékcsalád képviselőiként érkeznek, és augusztus folyamán fognak debütálni a gyártó disztribúciós hálózatán keresztül.


[+]

Az újdonságok csúcsváltozatai 2×16, illetve 2×24 GB-os készletekben jönnek majd, amik 8000 MHz-es effektív órajelre lesznek hitelesítve, és ehhez a tempóhoz CL 38-48-48-128-as primér időzítéseket párosítanak, egyelőre nem tisztázott feszültség mellett. A tükörpolírozott ezüst vagy arany színben választható modulok chipjein megülő, CNC-zett alumíniumbordázat dizájnja csak kis eltérést mutat a szimpla Trident Z5 Royal szériához késpest, de a külső némileg letisztultabbá válik az alsó szegmentáltság megszüntetésével.


[+]

A jelenleg még kérdéses árképzésű – de nyilvánvalóan a legkevésbé sem olcsó – RAM-ok tetején természetesen ott figyel a már megszokott, kristályhatású diffúzorelem, amely a vállalat Trident Z Lighting Control szoftverével vagy az ismertett alapalapi RGB technológiájával címezhető LED-eket rejt.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.