Hirdetés

Óvatos fejlesztésekkel futott be a Galaxy Z Fold6 és a Z Flip6, viszont hét évre növelt frissítésekkel és új, hasznos, jópofa Galaxy AI funkciókkal a szoftverhelyzet határozottan erősödött, amit a tablet/telefon hibrid esetében tegnap jártunk körbe. Dél-Korea a Samsung hajlíthatók egyik legfontosabb piaca, és tavaly, az előrendelési időszak végéig rekordszámú, 1,02 millió darabot tettek kosárba az érdeklődők a tavalyelőtti, 970 ezres számot túlszárnyalva.


Idén a Z Fold6 változtatott többet a recepten [+]

Idén szerényebb az indítás: 910 ezer darabot rendeltek elő a gyártó hazai piacán, írja a Samsungra hivatkozva a Korea Herald. A 10%-os visszaesés ellenére ugyanakkor egyre nagyobb a hajlíthatók térnyerése a fiatalok körében: amíg tavaly a 20-as, 30-as éveikben járó vásárlóközönség az eladások 43%-ot tette ki, idén átlépték az 50%-ot.


A Z Fold6 színvariációi [+]

Idén a Z Fold formájával variáltak, és emiatt a tavalyi 30% helyett a fenti szám 40%-ot teszi ki a tablet telefon hibrid, míg a változatlan küllemű Z Flip6 a tavalyi 70% helyett 60%-át tette ki az előrendeléseknek, de még mindig a kagylótelefon a kapósabb, melynek a tesztjével már készülünk. Segíthet egyébként az eladási számokat fellendíteni egy esetleg Z Fold6 Ultra vagy Z Fold6 Slim érkezése az év vége felé, ám ezek egyelőre csak ködös pletykák tárgyát képviselik konkrétumok helyett.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.