Hirdetés

Az Arctic felhozatalában megjelent egy új, 80 mm-es ventilátor, amit különösen szűkös házakhoz és egykártyás gépekhez terveztek, ugyanis a kerete a sztenderd 25 helyett csupán 15 mm vastag.


[+]

A P8 Slim PWM PST névre hallgató, folyadékcsapágyas megoldás percenkénti fordulatszáma a 300-tól 3000-ig terjedő tartományban szabályozható, és 5 százalékos PWM jel alatt megáll a motorja. A lapátok óránként legfeljebb 34,23 m3 levegőt (22,5 cfm) tudnak megmozgatni, és ekkor 2,35 mmH2O statikus nyomást generálnak. A szélgép sarkaiból ezúttal hiányoznak a rezgéselnyelő gumibetétek, de ez talán nem lesz akkora probléma, mivel az előbb említett motor az átlagnál kevesebb vibrációt gerjeszt.


[+]

Nem elhanyagolható részlet, hogy a 6 éves garanciával megtámogatott légkavaró a szimpla négytűs csatlakozó mellett láncba kötést lehetővé tévő PST (PWM Sharing Technology) konnektort is kapott a 400 mm hosszú vezetékére, egy 80 mm-es leágazás végére.


[+]

A gyártó webshopjában, az Amazonon és az eBay-en listázott termék vételára 10 euró, de már egy hazai üzlet kínálatában is felbukkant rendelhetőként, mindössze 1800 forintért.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.