Hirdetés

Július 24-én indult volna a Samsung legújabb fülhallgatóinak, a Galaxy Buds3-nak és Buds3 Prónak értékesítése. A Buds3 esetén továbbra is ez a dátum él, a Buds3 Pro piacra kerülése viszont nemzetközi szinten augusztusra tolódik. A Samsung Magyarország webshopjában jelenleg augusztus 14-e van megadva várható kiszállítási dátumként, a cég kérdésünkre azt reagálta, hogy mindent megtesznek az előrendelések minél hamarabbi kiszolgálása érdekében. Németországban és az Egyesült Királyságban augusztus 16-a az új dátum, míg az Egyesült Államokban augusztus 28-a.


[+]

A csúszás mögött az új fülhallgató gumiharangjai állhatnak. A Redditen és a Samsung koreai fórumán is több olyan bejegyzés született, hogy könnyedén elszakadnak a gumiharangok amikor a felhasználó eltávolítja a fülhallgatóról, utána pedig már nem lehet visszahelyezni őket. Koreai fórumán a Samsung egy részletes bemutatót is közzétett arról, hogyan kell eltávolítani és cserélni a Buds3 Pro gumiharangjait, az ügyben pedig magyar nyelvű állásfoglalást is kaptunk, ez alább olvasható.

„A Samsunghoz érkeztek visszajelzések a korai gyártású, korlátozott számban előállított Galaxy Buds3 Pro készülékeivel kapcsolatban.

Vállalatunk kiemelten kezeli az ügyet és továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a készülékeink megfeleljenek a legmagasabb szintű minőségi előírásoknak. Azonnali hatállyal felülvizsgáljuk és javítjuk minőségbiztosítási folyamatainkat.

Annak érdekében, hogy minden termék megfeleljen a minőségi előírásoknak, ideiglenesen felfüggesztettük a Galaxy Buds3 Pro fülhallgatók kiszállítását a kereskedelmi csatornákba, hogy elvégezhessünk egy teljes körű minőségbiztosítási értékelést, mielőtt a felhasználóknak elkezdődnek a kiszállítások.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért.”

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.