A német Alza kínálatába került fel a Sony Xperia 5 VI-hoz illő Spiegen védőtok úgy, hogy egyelőre az Xperia 5 V a Sony kompaktabb méretű készülékei közül a legfrissebb, hatodik generáció az Xperia 1-ből és Xperia 10-ből mutatkozott be egyelőre hivatalosan.

Hirdetés

A hasonló renderképek korábban már megbízható információforrásnak számítottak, például az Xperia 1 kijelzőjének arányváltása kapcsán. Egyelőre az 5-ös modellről annyit árultak el, hogy marad az oldalsó ujjlenyomat-leolvasó, felül megmarad a 3,5 mm-es csatlakozó is, viszont a keret jobb oldalán alulról eltűnik a kétállású exponáló gomb, ami eddig megtalálható volt a Sony telefonok mindegyikén.

Zöld háttérrel az Xperia 5 V, rózsaszínnel az 5 VI. A keret jobbján az exponálógomb helyett utóbbin csak egy hurkoknak kialakított rés találhatóZöld háttérrel az Xperia 5 V, rózsaszínnel az 5 VI. A keret jobbján az exponálógomb helyett utóbbin csak egy hurkoknak kialakított rés található Zöld háttérrel az Xperia 5 V, rózsaszínnel az 5 VI. A keret jobbján az exponálógomb helyett utóbbin csak egy hurkoknak kialakított rés található [+]

Szintén a fotók tanúsága, hogy méretet és formát nem vált elődjéhez képest az Xperia 5 VI, de a hátlapi kamerák közé kerül a kéttónusú LED villanó, míg a tavalyi modellen kissé oldalra tolva kapott helyet. Ezzel a Sony közelebb hozhatja egymáshoz a 10-es és az 5-ös modelleket, az egyiket középkategóriás, a másikat felső-középkategóriás modellként pozícionálva.

A német Alza által idő előtt közzétett képek az állítólagos Xperia 5 VI-rólA német Alza által idő előtt közzétett képek az állítólagos Xperia 5 VI-ról A német Alza által idő előtt közzétett képek az állítólagos Xperia 5 VI-ról [+]

A bemutató valamikorra őszre várható, a Sony akár a 2024-es IFA-t is választhatja a premier dátumaként szeptember első hetében, de egyelőre semmi konkrét információ nincs ennek kapcsán.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.