Hirdetés

A Meizu Group vezérigazgatója idén márciusban jelentette be, hogy a cég nem fog több mobiltelefont bemutatni, amit mi valamiért úgy értettünk, hogy nem fog több mobiltelefont bemutatni. Aztán azért még befutott a Meizu 21 Pro verziója, majd a Meizu 21 Note. Most pedig egy alsópolcos ajánlat a Meizu Blue 20 formájában. Úgyhogy nem sikerült valami jól a kapituláció, mióta végeztek, jószerével több készüléket mutattak be, mint amíg még hivatalosan is aktív gyártónak minősültek. Na, de az újdonság.


[+]

A Meizu Blue 20 vonzó tulajdonságai között említhető a 3,5 milliméteres jack, a sztereó hangzás, a 90 Hz-es panel 6,52 hüvelykes képátlóval, az 5010 mAh-s telep és a microSD bővíthetőség. Mindezt egy 5G-képes, 6 nanométeres, alsó középkategóriás Unisoc T765 működteti, egyelőre ismeretlen mennyiségű valós rendszermemóriával és alap belső tárhellyel.

[+]

A termékoldalról egyelőre csak azt tudtuk meg, hogy virtuális bővítéssel 12 GB RAM dolgozhat, a belső tárhely  pedig 2 TB-ig bővíthető, a kamerák pedig 50 és 8 megapixeles felbontást biztosítanak, a szenzorok viszont csak 13 és 5 megapixelesek (elő- és hátlapi kamera), a hátlapon lévő, (látszólag?) második kameráról pedig nincs közelebbi információ, ahogy a készülék áráról és várható tényleges elérhetőségéről sem.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.