Hirdetés

Nem újdonság, hogy autós különkiadást kap egy Redmi, a K70-es széria tavaly novemberben bemutatott két tagjából is lehetett Lamborghini által inspirált verziót beszerezni egyes piacokon. Holnap Kínában ismét termékpremiert tart a Xiaomi és bővíti a Redmi K70-es szériát egy Ultra taggal, ami az alapmodell mellett egyből egy limitáltabb, a Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO2 által inspirált külsővel is berendelhető lesz sárga vagy zöld színekben.

Felül a telefon két színopciója, alul az autó, mely inspirálta
Felül a telefon két színopciója, alul az autó, mely inspirálta (forrás: GSMArena) [+]

A hardver nem lesz eltérő, ugyanaz a Dimensity 9300+ dolgozik majd a sima és a Lamborghini modellekben is, és ugyanazon a 120 Hz-es kijelzőn jelenítik majd meg a rendszert. Ami érdekes, hogy a K70 Pro QHD+ felbontású kijelzőjéhez képest alacsonyabb felbontást kínál majd az Ultra (1220p+), viszont egyedi megoldást alkalmazva DC tompítással villódzásmentesít 60 nites fényességig, alatta pedig 3840 Hz-es PWM-et használ. A Xiaomi a TCL-lel együttműködve fejlesztette a Redmi K70 Ultra megjelenítőjét.

Lamborghini különkiadás minden Redmi K70-hez?Lamborghini különkiadás minden Redmi K70-hez?Lamborghini különkiadás minden Redmi K70-hez?Lamborghini különkiadás minden Redmi K70-hez? Lamborghini különkiadás minden Redmi K70-hez? (forrás: GSMArena) [+]

A telefon IP68-as védelmet kap kívülről, az SoC-t pedig egy újonnan tervezett, a Redmi K70 Ultrában debütáló többrétegű passzív hűtőrendszer tartja hűvösebben. A marketinganyagok szerint a Dimensity lapka így átlagosan 3°C-al alacsonyabb hőmérsékleten fut majd.

Képek a sima Redmi K70 UltrárólKépek a sima Redmi K70 UltrárólKépek a sima Redmi K70 UltrárólKépek a sima Redmi K70 Ultráról Képek a sima Redmi K70 Ultráról [+]

Azt nem tudni, hogy Kínán kívül milyen néven fut majd a Redmi K70 Ultra, ha kapható lesz. A sima K70 lett a Poco F6 Pro, de a tavalyi minták alapján (K60 Ultrából született Xiaomi 13T Pro) reálisabbnak tűnik, hogy Poco márka helyett a Xiaomi 14T vagy 14T Pro lesz a mobilból, mire Európába ér.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.