Tűzveszély miatt visszahívja az IKEA egyes Varmfront nevű hordozható töltőit, közölte a cég sajtóközleményben. A 10 400 mAh-s kapacitású (modellszám: E2038) és az 5200 mAh-s (modellszám: E2037) külső aksik bizonyos időszakon belül gyártott típusai érintettek a visszahívásban. A termékeken található egy szám, ez a dátumbélyegző (helyét lásd a képen lentebb), mely alapján ellenőrizhető, hogy a visszahívottak között szerepel-e a megvásárolt termék.

Hirdetés

A pirossal jelölt részen látható a dátumbélyegző, mely alapján kiderül, hogy visszahívott-e a termékA pirossal jelölt részen látható a dátumbélyegző, mely alapján kiderül, hogy visszahívott-e a termék A pirossal jelölt részen látható a dátumbélyegző, mely alapján kiderül, hogy visszahívott-e a termék (forrás: IKEA) [+]

Az alábbi dátumbélyegzővel rendelkező hordozható töltőkre vonatkozik a visszahívás:

  • Varmfront 10 400 mAh: 2313, 2316, 2318, 2319
  • Varmfront 5200 mAh: 2318, 2319, 2322

Az IKEA arra kéri ezen típusú hordozható töltők vásárlóit, azonnal szüntessék meg a használatot és vigyék vissza bármely IKEA áruházba az eszközt, ahol visszakapják a vételárat vagy választhatnak csereterméket. A visszavételhez a vásárlást igazoló számla nem szükséges.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.