Hirdetés

Az ASUS hamarosan piacra dobja P5405 típusjelzésű ExpertBook P5 laptopját, amely – egyelőre nem meghatározott – Intel Core Ulrea 200V processzorokkal érkezik a pástra, és CPU-ja, NPU-ja, illetve XMX magokkal ellátott, Xe2 Battlemage architektúrás GPU-ja kombináltan 100 TOPS teljesítményt kínál.


[+]

Ebből már adja magát, hogy az 1,5 mm-es billentyűúttal rendelkező chiclet klaviatúráján dedikált Copilot gombbal szállított, alumíniumházas mobilvas kiérdemelte az AI PC besorolást, és a mesterséges intelligencia algoritmusok által hajtott funkciók (például MI-s fájlkeresés, MI vezérelte, adaptív fényerőszabályzás, MI-s zajszűrés stb.) központi szerepet kaptak a tervezése során.


[+]

A mindössze 1,3 kilogrammot nyomó konstrukció 180 fokos zsanéron nyugvó, 14 hüvelykes kijelzője 2,5K felbontással, valamint 144 Hz-es képfrissítési rátával dolgozik, és míg 8333 MHz-es effektív órajelen ketyegő, leforrasztott LPDDR5X memóriából legfeljebb 32 GB kérhető bele, addig két – PCI Express 4.0-s – NVMe SSD-jének összesített tárhelymérete 3 TB lehet. A hálózati opciók között ott figyel a Wi-Fi 7 modul, és biztonságunkat a biometrikus bejelentkezési módokon (ujjlenyomat-olvasó, plusz lencsetakaróval megtoldott, arcfelismeréses webkamera, amely az Adaptive Lockkal érzékeli, ha fellállunk a képernyő elől, és zárolja a masinát) kívül NIST-155 osztályú BIOS védelem, illetőleg Windows 11 Secured-core PC technológia szavatolja.


[+]

Az US MIL-STD 810H katonai szabványnak eleget tevő, Windows 11 Próval értékesítésre kerülő noteszgép hűtéséről egy továbbfejlesztett rendszer gondoskodik, ami attól függetlenül borítékol konzisztens teljesítmény, hogy a fedőlap nyitva van-e vagy csukva. A megjelenési dátumot még valamikor az idénre ígérík.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.