Hirdetés

A Sharkoon egy ATX-es konstrukcióval gyarapította Rebel sorozatú házainak kínálatát, ami elég jellegzetesen festő, jó részt fémhálóval borított előlappal érkezik, és a Rebel C80G RGB elnevezést kapta.


[+]

A 495 mm magas, 230 mm széles, illetve 489 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás horizontálisan kettéosztott, balról edzett üveglappal, jobbról pedig bőségesen perforált fémmel takart belsejébe 165 mm magasságú processzorhűtő, valamint 400 mm hosszú videokártya költöztethető be, míg a becsavarozható ventilátorok száma tizenegy, és ezekből négy 120 mm-es, ARGB LED-ekkel meghintett (szabályozható fordulatszámú) példányt tartozékként mellékelnek.


[+]

A porszűrőkkel felvértezett géplakban három-három felfogatás van 2,5 és 3,5 hüvelykes háttértárolóknak, de egy merevlemez az egyik oldalra rögzíthető légkavaróval osztozik a helyen. Annak érdekében, hogy a frontban tömörülő hűtésünk kényelmesen elférjen, a tápkamra elülső szekcióját kivehetjük, és a vizezés kedvelői két 360 mm-es radiátorban gondolkodhatnak. A grafikus vezérlőnkhöz egy gumis kontaktfelülettel megáldott, állítható támaszték jár, és a kalyiba kompatibilis a gyártó VGCK 4.0-s, tehát PCI Express 4.0 szabványú vertikális GPU készletével.


[+]

A szélgépek fényeit egy nyolcportos, 22 effektet támogató kontrollerrel címezhetjük, ám alternatívaként  az ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync és Gigabyte RGB Fusion 2.0 technológiák is a lehetőségeink sorát erősítik. A szellőzőrésekkel gazdagon ellátott tetőlemezen lévő I/O szigeten egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C konnektor, két USB 3.2 Gen 1 Type-A csatlakozó, továbbá egy négypólusú, 3,5 mm-es kombójack táborozott le, és a miditoronynak létezik egy üveg helyett mesh oldallappal szállított verziója, amit Rebel C80M RGB-nek hívnak. A vételár mindkét kivitel esetében 110 euró.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.