Hirdetés

Még áprilisban híreztünk arról, hogy az AOC a nyár folyamán rendkívül fürge gaming monitorokkal lép piacra, amelyek közül akkor az 540 Hz-es E-TN panellel szerelt Agon Pro AG246FK-t jártuk körbe, miközben a szerényebb Agon Pro AG256FS-t csak egy mondat erejéig tárgyaltuk. Ám mivel a termékoldalak már elkészültek, azt is megnézzük egy picit közelebbről.


[+]

A szóban forgó, 24,5 hüvelykes periféria megmarad a jó öreg, 1920×1080 pixeles felbontású Fast IPS panelnél, amelynek 360 Hz-es képfrissítési rátáját igény esetén 390 Hz-ig húzhatjuk, és a kategóriájában általánosnak tekinthető 1000:1 statikus kontrasztarányához 400 cd/m²-es fénysűrűség, illetve 1/0,3 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidő tartozik. A 16,7 millió színt 99,1/84 százalékos sRGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel megjelenítő modell természetesen barátságot ápol az Adaptive-Sync-kel, és kiérdemelte a VESA DisplayHDR 400-as minősítést.


[+]

A PiP/PbP képességekkel felruházott megoldás kábelvezető bilinccsel, továbbá fogantyúval felturbózott talpát mindenhogy mozgathatjuk (beleértve a kétirányú pivotot), és fedélzetén egy 1.4-es verziószámú DisplayPort, két HDMI 2.0 bemenet, egy 3,5 mm-es hangkimenet, valamint négy USB 3.2 Gen 1 Type-A kapu található, ráadásul az utóbbiak között akad olyan, ami támogatja a gyorstöltést.


[+]

Az OSD menüben magától értetődően ott figyelnek a szokásos, játékosokat segítő funkciók (dedikált, 120 Hz-es konzol mód, a kép sötétbe burkolózó részleteit kiemelő Shadow Control, plusz az okoscélkereszt vagy a képkocka/másodperc számláló kivetítése), miközben a hátsó borítást Light FX RGB hangulatvilágítással látták el. Egy említést megér, hogy az extrák sorát egy kihúzható fejhallgató tartó is gyarapítja.


[+]

A belső tápegységgel hajtott, tipikusan 35 wattot fogyasztó képernyő – 540 Hz-es rokonával egyetemben – augusztus derekán debütál majd, és 3 évre szóló garanciával (nettó) 500 dollár ellenében vándorolhat a birtokunkba.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.