Hirdetés

A Cervoz egy igen kompakt hálózati kártyát mutatott be, az M.2 2230 (Key A+E) formátumú MEC-LAN-2631i-t, ami az Intel i226-IT kontrollerének köszönhetően 2,5 gigabites sebesség elérésére képes. Az egyetlen PCI Express 2.1 sávot igénylő megoldás a -40-től 85 °C-ig terjedő környezeti hőmérséklet-tartományban fogható  munkára, és Windows 10, illetve 11 alá van hozzá letölthető driver.

Az M.2 2280 (Key B+M) kivitelben is létező hardver egy RJ-45 csatlakozót biztosít egy különálló modulon, amelyhez a gyártó saját MECFIX rögzítését kínálja. Ebből kifolyólag a konnektort viselő egységet sztenderd PCI kerettel vagy annak félmagas változatával egyformán beüzemelhetjük, azonban rendszerünk belsejében, esetleg a célgép frontján vagy hátulján, egyedileg méretre igazított kivezetéssel is használhatjuk. A nyomtatott áramköri lapokat összekötő, 20 tűs kábel 30 cm hosszú.

Az IEEE 802.3x és IEEE 802.3z flow controlt, valamint Wake-on-LAN funkciót támogató NIC vételárát nem taglalja a termékoldal, de a 3 évre szóló garanciáját megemlíti a specifikációs listája.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.