2020-ban mutatta be a Realme a Watch S-t, a cég RTOS rendszerrel szerelt első óráját, aztán rá egy évre jött a Pro verzió, 2022-ben megpróbálkoztak az Apple Watch külsejére hajazó négyzetes tokozású változatokkal is, de végül elengedte a cég ezt a vonalat. Az anyacég BBK időközben elfelejtett a Nokia részére licenceket fizetni, úgyhogy a Realme kvázi eltűnt Európából, de idén újra elkezdték aktivizálni magukat a licencdíjak rendezését követően, lásd GT 6-ok bemutatója. A márka újra megpróbálkozik az órák piacán is, a Watch S2-ről viszont úgy tudni, hogy egyelőre csak Indiában lesz elérhető.

Az első fotó a Realme Watch S2-ről
Az első fotó a Realme Watch S2-ről [+]

Az órát július 30-án, a Realme 13 okostelefonok mellett fogja a cég hivatalosan is leleplezni, így egyelőre csak egy, a csomagolásról készült fotót láthatunk róla. Ez viszont elárulja, hogy kerek kijelző és klasszikus óra forma várható, oldalt nyomógomb és tekerhető koronának tűnő irányítószervekkel. A standard 22 mm-es szíjcsatlakozást is megerősíti a fotó, valamint az is látható, hogy Bluetooth hívások kezelésére használható lesz az óra. Emellett a szokásos fitnesz mérések elvégzésére is képes lesz, illetve úgy tűnik, hogy beépített tárhellyel Bluetooth fülhallgatón át zenelejátszóként is funkcionál majd. A híváskezelés és a zenelejátszás hiányoztak az első Realme Watch tudáslistájából. Az óra által futtatott rendszerről egyelőre nincs információ, de valószínűtlen, hogy Wear OS-t futtatna, valószínűbb valamilyen RTOS rendszer.

Az FCC-nél viszont járt egy RMW2401 modellszámú eszköz, feltételezhetően az új Realme Watch S2, a kínai hatóság adataiból pedig kiderült, hogy a beépített akkumulátor 380 mAh-s, a töltő pedig 5W-os.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.