Telére gyúrhatnak a jövő évi kínai csúcskészülékek, állítja több forrás. A Xiaomi 15-ök és a Vivo X200-ak kapcsán is az optikai nagyításra képes kamerák terén jósolják a változást, a Honor Magic7 Pro esetén pedig konkrétumokat is közölt egy, a Honor és a Huawei termékei kapcsán megbízhatónak számító forrás.

Ezek szerint a Honor a Samsung 200 megapixeles ISOCELL HP3-as érzékelőjét használja majd (1/1,4”, 0,56 mikronos pixelméret) a telefon periszkópos kamerájában. A BBK-s Vivo az X100 Ultrában már készített hasonlót, ott az ISOCELL HP9-es dolgozik, a HP3 valamivel frissebb változata.

Az ISOCELL HP3 legfontosabb jellemzői
Az ISOCELL HP3 legfontosabb jellemzői (forrás: Samsung) [+]

A Honor Magic7 Pro hátlapján emellett állítólag két 50 MP-es kamera kap majd még helyet, a széles látószögű OmniVision OV50K, az ultraszéles OV50H érzékelőt használhat. A telefon kapcsán a forrás még be nem jelentett Qualcomm SoC-t emleget, várhatóan a Snapdragon 8 Gen 4-ről van szó, illetve tandem OLED kijelzőt. Utóbbi már most is megtalálható a Honor csúcstelefonjaiban, de egyelőre exkluzív a Magic6 RSR-be, az pedig nem egyértelmű, hogy a Pro modell is megkapja-e vagy megint csak a luxusváltozat.

A globális premierre szinte biztos, hogy 2025-ig várni kell, viszont a kínai bemutató még december vége előtt esedékes.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.