Hirdetés

Az Intel elérhetővé tette az Arc A-szériás videokártyáihoz, integrált Iris Xe, továbbá UHD Graphics chipjeihez és a Core Ultra processzorok Arc Graphics IGP-ihez készített meghajtóprogram legfrissebb verzióját, a 31.0.101.5762-t.


[+]

WHQLvalidációban nem részesült drivercsomag magával hozta az Arc GPU-k Game On Driver támogatását a Once Human, illetve Zenless Zone Zero című játékokban, és dedikált Arc VGA esetén – DirectX 12 API-val – igen tetemes teljesítménynövekedést ígér Diablo IV-ben, aktivált sugárkövetés, valamint ultra részletesség mellett. Ez picit konkretizálva annyi tesz, hogy 1080p-ben 30, 1440p-ben pedig akár 35 százalékkal is megnövelheti a másodpercenként kirajzolt képkockák mennyiségét a 31-0-101.5594-es számozású meghajtóhoz képest.


[+]

Ez még nem minden, ugyanis a Plants vs. Zombies Game of the Year Edition kiadásában feljavították a bekapcsolt 3D gyorsítás vérszegény hatását, és mobil vonalon orvosolták azt a hibát, mikor a játék Endurance Gaming paraméterrel történő indítása perzisztens vertikális szinkronizációhoz vezethet az említett beállítás menet közbeni kikapcsolása után. Az sem feltétlenül mellékes, hogy az Arc Control alkalmazás System Capabilities menüpontja már helyesen jeleníti meg a Shader Model verzióját.


[+]

A Windows 10 és 11 operációs rendszerekhez párosítható, 863,9 MB-os szoftverpakk innen tölthető le, és a téma iránt némileg jobban érdeklődők megnézhetik a frissítéshez tartozó jegyzetet, amiben a jelenleg még fennálló problémákról is esik szó.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.