A Razer bejelentette, hogy a Viper V3 Pro és DeathAdder V3 HyperSpeed egereinél – a legújabb Synapse-on keresztül – hozzáférhetővé tette a Mouse Rotation és Dynamic Sensitivity funkciókat egy firmware frissítés formájában.

Hirdetés

[+]

Az előbbivel angle tuning néven már találkozhattunk más gyártók rágcsálóinál, és röviden arról van szó, hogy megadhatunk egy szöget a szenzornak, amivel módosítja a beviteli jelet. Ez akkor jöhet jól, ha a kéz-/karmozgásunknak viszonylag hangsúlyosabb íve van az egérpadon történő „söprögetés” közben, az eszközt túlságosan megdöntjük valamilyen irányban, netán eléggé egyedi, kissé kitekert pozíciót veszünk fel a képernyő előtt, hiszen a beállítás biztosítja, hogy a horizontális rántás teljesen vízszintes célkereszt-/pointerúszást eredményezzen.

[+]

A Dynamic Sensitivity adaptív felbontást takar, de tulajdonképp hívhatnánk cpi-vel paraméterezett gyorsításnak is. Alapból három letárolt görbéből választhatjuk ki a számunkra kedvező szettinget, de persze megrajzolhatjuk a sajátunkat is, így maximálisan személyre szabott élményben lehet részünk. A Classic görbe álló helyzetből a mozgatás sebességével lineárisan emeli az érzékenységet, és nincs felső határ; valóban ekképp fest egy klasszikus accel görbe.

[+]

A Natural opció parabolikusan indul a nulláról, majd egy adott tempó elérése után fokozatosan fix értékre vált, míg a Jump egy szigmoid görbe, ami egy offszettel kezdődik (az a tartomány, ahol még nem érvényesül változás), és két finom átmeneti periódust követően egy előre meghatározott, magasabb értéken stabilizálódik.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.