Egyedi formájú és funkciójú lett a Nothing kötelékébe tartozó CMF Phone 1, és 68 ezer forintért, a versenyképes MediaTek Dimensity 7300 5G chippel borzasztóan olcsó.


(forrás: Nothing) [+]

Nem puszta magamutogatás és egyéniség a sajátos külső: a tipikus M2 csavarok kilazításával könnyű leemelni és másikra cserélni a hátlapot, ahogy az M2,5-ös csavarral a jobb alsó sarokhoz lehet tartozékot illeszteni. Ilyen a csuklópánt, a kártyatartó, vagy tulajdonképp bármi más, amit a felhasználó vagy valamelyik tartozékgyártó kitalál.


(forrás: Nothing) [+]

Egyébként pedig nem kell, hogy a fekete, a narancssárga, a kék és a világoszöld legyen az összes színválaszték: a Nothing errefelé a 3D nyomtatásban használatos STL fájlt is közzétette, hogy a megfelelő eszközzel ellátott júzer olyan hátlapot állítson elő magának, amilyet csak akar. Itt nem csak egyéni színekre vagy mintázatra érdemes gondolni, az anyaghasználat is változhat.


(forrás: Nothing) [+]

Ez ügyes húzás Carl Pei cégétől, hiszen a barkácsolásban és a 3D alkotásban érdekelt vásárlóréteg szabadon engedheti fantáziáját, hogy egyedi külsejű CMF Phone 1-ek szülessenek. De azért a Nothing hozzáteszi: a harmadik fél hátlapjai és tartozékai által keletkezett károkért felelősséget nem tud a márka vállalni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.