Hirdetés

A Cougar még az idei Computexen villantotta meg az MX600 Mini nevű házát, amely a szimpla MX600-as kisebbik testvéreként mutatkozott be, és Mini-ITX, illetve microATX formátumú deszkák fogadására lett felkészítve, köztük az ASUS BTF, továbbá MSI Project Zero szériás modellekkel.


[+]

A 445 mm magas, 232 mm széles és 456 mm mély, 5 bővítőhelyes géplak érdekessége, hogy a három hozzá mellékelt, PWM-es ventilátorból az elöl megtelepedett páros 160 mm-es kivitelű (400-1200 rpm), viszont úgy fest, hogy ide csak ekkora példányokat lehet rögzíteni, ami eléggé lekorlátozza az alternatívák halmazát. A balján edzett üveglapot hordó konstrukció rámpás légterelést használó frontját, alját, valamint tetejét gazdagon ellátták szellőzőrésekkel, de a jobb oldali fémpaneljéről sem spórolták le teljesen a perforációkat.

[+]

A kétkamrás, porszűrőkkel védett beltérbe 175 mm magas processzorhűtő költöztethető be, azonban a videokártya csupán akkor nőhet 380 mm hosszúra, ha az alaplapi tálca jobbján megülő felfogatásban a tíz beépíthető légkavaró közül állomásozik kettő – amennyiben radiátor telepedett meg itt, kénytelenek leszünk beérni egy 255 mm-es VGA-val. Egyébként radiátorok számára három lehetséges pozíció van, ám a felül lévő átfedésben van az oldalsóval, így döntenünk kell, hogy melyiket választjuk, noha 360 mm-es hossznál megspórolják nekünk a vacillálásra fordított időt, ugyanis az kizárólag odafenn fér el. Háttértárolók tekintetében egy 2,5 és két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes merevlemezben/SSD-ben gondolkodhatunk, miközben a kábelmenedzsmentet tépőzáras pántok segítik.

[+]

Az előlapi kivezetések sorában egy USB 3.2 Gen 2 Type-C kapu, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektor, illetőleg egy 3,5 mm-es kombójack található, és a feketében vagy fehérben kérhető mikrotoronynak akad egy MX600 Mini RGB-ként jegyzett változata, ami mindössze annyiban tér el az eddig leírtaktól, hogy a szabályozható fordulatszámú szélgépei RGB világítással érkeznek, ráadásul egy PMW/RGB hub is jár melléjük. A termékek amúgy elvileg (nettó) 80 dollár körüli összegről szóló árcédulát kapnak.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.