Ma érkeznek az új Samsung hajlíthatók, és velük olyan új AI funkciók, mint például egy fotorealisztikus pillangó odapakolása az ujjra, egy puszta S Pen rajzot felismerve, derül ki a SamMobile híréből és két képéből.

A generatív AI új funkciója One UI 6.1.1 alattA generatív AI új funkciója One UI 6.1.1 alatt A generatív AI új funkciója One UI 6.1.1 alatt (forrás: SamMobile) [+]

Ám a One UI 6.1.1 még Android 14-en alapul, a következő nagy lépcsőfok pedig az év végén lesz esedékes a One UI 7.0 személyében, a véglegesítés alatt álló Android 15-öt alapul véve. Tarun Vats szúrta ki a Geekbench online adatbázisában kutatva, hogy a Galaxy S23 Ultra és a Galaxy S22 is friss főverzióval és felülettel futja a tesztköröket, nyilván az erősen bétás fajtából, odébb van tehát még a megjelenés.

Kezemben a Samsung Galaxy S23 Ultra.
One UI 5.1-en startolt és már 7.0-s tesztköröket futtat a Galaxy S23 Ultra. [+]

Ha viszont a Google idén nem késlekedik a soron következő Android közzétételével, akkor a Samsung akár az ősz közepére elkészülhet a maga variációjával, és megindulhat a szokásosan tömeges közzététel több tucat telefonra és táblagépre. Addig persze várhatóan a One UI 6.1.1 is fel fog majd a régebbi készülékeken bukkanni.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.