Mennyiségbeli problémák nem lesznek a OnePlus július 16-ra meghirdetett nemzetközi termékbemutatóján, a Nord 4-es okostelefon mellett a Pad 2 táblagép, a Watch 2R okosóra és a Nord Buds 3 Pro fülhallgatókról is Milánóban rántja le a leplet a BBK-s márka. Az óráról két kép és részletes specifikáció szivárgott ki a premier előtt, egyedül az ár maradt kérdőjeles.

A WearOS-t futtató Watch 2R két chippel lesz felszerelve, a rendszer a Snapdragon Wear W5 SiP-n fut majd, mellette azonban lesz egy BES2700 alacsony fogyasztású lapka is az alapvető funkciókhoz. Az órába egy 1,43”-es kör alakú AMOLED megjelenítő kerül, az információk forrása szerint 1000 nites maximális fénysűrűséggel. A 2 GB RAM és a 32 GB tárhely alapnak mondható WearOS rendszerű óráknál, a Watch 2R-ben is ilyen értékek várhatók.

A OnePlus Watch 2R két színváltozataA OnePlus Watch 2R két színváltozata A OnePlus Watch 2R két színváltozata (forrás: Twitter) [+]

IP68-as és 2,5 ATM védelem várható az órában, a tokozás pedig rozsdamentes acél helyett alumínium lehet. A beépített akkumulátor méretéről nem tudni pontos adatot, csak annyit, hogy állítólag 100 órányi üzemidőt fog vele biztosítani a Watch 2R. Az óra repertoárjában kétsávos GPS, pulzusfigyelés és VOOC gyorstöltés is feltűnik majd. Érdekesség, hogy a OnePlus Watch 2-ből kimaradt a kétsávos GPS, az olcsóbb verziónak szánt 2R-ben pedig úgy tűnik, adott lesz. Az érdeklődők az ezüst-sötétzöld és a fekete szín közül választhatnak majd.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.