Július 16-án Olaszországban tartja meg a OnePlus a Nord 4 nemzetközi premierjét, mely készülék a kínai Ace 3V alapjaira épít. A dizájn kicsit a Google Pixel első három generációját idézi, ám megmarad a OnePlusra jellemző némító kapcsoló csúszka is a telefon oldalán.

(forrás: Android Headlines) [+]

Sík kijelző, egyenes élek, két hátlapi kamera és kéttónusú hátlapi dizájn várható, az Ace 3V alapján pedig sejthetők a telefon hardverének specifikációi is. A Nord 4-et elvileg a Snapdragon 7+ Gen 3-as SoC hajtja majd, egyelőre a RAM és tárhely méretéről nincs információ. A beépített akkumulátor 5500 mAh-s lesz és megmarad a 100 wattos gyorstöltés, bár az kérdés, hogy a gyorstöltőt mellékeli-e a gyártó.

(forrás: Android Headlines) [+]

A kijelző méretét 6,74”-re ígérik, FHD+ felbontású és 120 Hz-es frissítésű OLED kijelzőről lehet szó. Ebbe egy 16 megapixeles előlapi kamera lyukad majd felül-középen, míg a hátlapon egy 50 megapixeles főkamera és egy 8 megapixeles ultraszéles figyelhet két különálló körben.

Ez a két szín várható a nemzetközi piaconEz a két szín várható a nemzetközi piacon Ez a két szín várható a nemzetközi piacon (forrás: Android Headlines) [+]

A képeken 3,5 mm-es analóg kimenetet nem látni, csak USB-C csatlakozót, viszont nem marad le az infravörös port a telefon tetejéről. Várhatóan IP65-ös védelmet élvez majd a készülékház, melyben sztereó hangszórók és kijelzőbe integrált ujjlenyomat-leolvasó is várható.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.