Megfizethető ár, különleges dizájn, specifikációk alapján jónak tűnő hardver. Ezekkel jellemezhetők a CMF by Nothing új termékei, telefonjuk, órájuk és fülhallgatójuk is. Mindhárom eszköz a gyártó webshopján rendelhető, az ebben a cikkben tárgyalt CMF Buds Pro 2 vezetékmentes sztereó fülhallgatók ára 19 990 forint. A magyar régiós webshop július 12-re ígéri a kiszállítást a fekete és kék színű modellekre, július 23-ra pedig a narancs változatra. A szürke modell egyelőre nem elérhető, csak értesítést lehet rá beállítani.


[+]

A fülhallgatók 4,9 grammot nyomnak és 33,1 x 20,2 x 23,8 milliméter méretük, anyaguk műanyag, kialakításuk pedig agybadugós, vagyis gumiharangokkal a hallójáratban ülnek meg. A hordozó tok is műanyag, ennek mérete 53,4 x 53,4 x 23 mm, fülesekkel együtt pedig 55,8 grammot nyom. Érdekessége, hogy a tokon található egy tekerhető gomb, amivel a fülhallgatók hangereje szabályozható. A beépített aksi 460 mAh-s a tokban, USB-C csatlakozón keresztül kábellel lehet tölteni. A fülesekben 60 mAh-s telepek vannak, ezeket pogo pines csatlakozón át tölti a tok. Az üzemidő a tok által tárolt energiával együtt a CMF ígérete szerint 41 óra aktív zajszűrés nélkül és 30 óra aktív zajszűréssel. A fülesek akár 11 órán át is játszhatnak le zenét a gyártó szerint, ehhez AAC kodek és kikapcsolt ANC szükséges.


[+]

Az említett AAC mellett a fülhallgató SBC-n, illetve LDAC-n is kommunikál Bluetooth 5.3-on keresztül. A hangokat egy 11 mm-es dinamikus meghajtó (PU és PET, titánbevonat), valamint egy 6 mm-es magassugárzó (PET) sugározza. Van támogató alkalmazás, melyben helyet kapott EQ, van basszus kiemelés mód, illetve térhatású hangzás is támogatott. Az aktív zajzár 50 dB-ig képes tompítani a külső zajokat, természetesen átengedő mód is van hozzá és adaptív módon is képes működni.


[+]

Fülhallgatónként három mikrofon van, melyek dedikált algoritmussal dolgoznak hívás közben a szélzaj és egyéb háttérzajok tompításáért. A fülhallgatók irányítása érintőfelülettel történik, IP55-ös védettségük pedig akár edzés közben is jó társsá teheti őket. Van készülékkereső, Nothing telefonokkal 120 ms alatti válaszidővel játék mód, és Google- vagy Microsoft gyors párosítás is a kínálatban.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.