Közzétett a Honor egy képet, melyen minden termék látható, amiket a július 12-i hazai rendezvényükön lelepleznek majd. Ezzel egyidőben a Magic Vs3 okostelefont fel is töltötték a kínai webshopra előrendelhetőként, lelőve a tárhelyopciókat és megmutatva a készüléket.

A fekete, zöld és fehér színekben érkező modell 256 GB, 512 GB vagy 1 TB belső tárhellyel lesz megrendelhető a hazai piacon. Mivel a Magic Vs3 a szintén július 12-én bemutatásra kerülő Magic V3 olcsóbb alternatívája lesz, így valószínűsíthető, hogy a Snapdragon 8 Gen 3-as lapka helyett a 8s Gen 3-at vagy a tavalyi 8 Gen 2-t használja majd. A Magic V2 olcsóbb változatának szánt Magic Vs2 így tett, ott a Snapdragon 8 Gen 2-t cserélték 8+ Gen 1-re a megjelenéskor.

Honor Magic Vs3 színvariációkHonor Magic Vs3 színvariációkHonor Magic Vs3 színvariációk Honor Magic Vs3 színvariációk [+]

A GizmoChina szerint az új csúcsmodell, a Magic V3 a legvékonyabb hajlítható címét 9,7 mm-rel nyeri majd el, a Vs3 pedig marad 9,9 mm-es. A gyártó által közzétett képek alapján viszont így sem kell majd lemondania a Vs3 vásárlóknak a három hátlapi kameráról, köztük a teleobjektívről. A kérdés az, hogy a július 12-i hazai start után mikor és melyik termékekkel indul meg a nemzetközi forgalmazás.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.