Hirdetés

Jövő szerdán (július 10) mutatkoznak be a Samsung új hajlítható modelljei, nevezetesen a Z Fold6 és a Z Flip6. Meg egy rakás más izgalmas termék, de az Unpacked menüje már biztosan a fülünkön jön ki. Sokkal érdekesebb az az információhalmaz, ami a napokban került nyilvánosságra, részletesen bemutatva a Z Fold6 és Z Flip6 képességeit és termékelőnyeit, köztük a hivatalos(nak tűnő) termékoldalról készült képernyőfelvételeket és a specifikációt.


(forrás: Sammobile) [+]

Ilyen közel a bemutatóhoz különösebb izgalmakat nem nem váltott ki az anyag, lényegében már mindent tudunk az új készülékekről, a Z Flip6 specifikációját jobban megnézve viszont feltűnhet, hogy a 3,4 hüvelykes, 720 x 748 pixel felbontású másodlagos megjelenítő típusánál nem AMOLED, hanem IPS megjelölés szerepel.


(forrás: Sammobile) [+]

Ha az információ hiteles, jelentős visszalépésként kéne értelmezni a kijelzőtechnológia-váltást, ami az üzemidőt is jelentősen befolyásolhatja, tekintve, hogy a flipek esetében pont az a lényeg a kompakt formátumon túl, hogy a lehető legkisebb erőforrásigény mellett, de folyamatosan és minél több információ legyen elérhető a készülék nyitogatása nélkül. Márpedig ebben az AMOLED a hatékonyabb. Az IPS meg nyilvánvalóan olcsóbb. Vélemény?

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.