Hirdetés

Július 10-én várható a hivatalos bemutatója az Unpacked rendezvényen a dél-koreai gyártó legújabb fülhallgatóinak is. A Buds3-as sorozat tagjairól a bemutatóhoz közeledve már élő fotókat is láthatunk, ezek alapján pedig a sima Buds a fülkagylóban ül majd. A Samsung részéről nem ez lenne az első ilyen fülhallgató, a Buds Live is hasonló kialakítással dolgozott, ám ott nem volt szár, a Buds3-on pedig úgy tűnik, hogy lesz, ami erőteljesen megdobhatja a mikrofonos teljesítményt.

Ez lehet az első élő fotó, melyen a Galaxy Buds3 látható
Ez lehet az első élő fotó, melyen a Galaxy Buds3 látható (forrás: GSMArena) [+]

A Buds3 Pro kapcsán több információ van, illetve több fotó is. Ez már agybadugós, tehát gumiharangjaival a viselő hallójáratában ülő kialakítású fülhallgató lesz, állítólag IP57-es védelmet kap és akár 7 órányi folyamatos zenelejátszásra lesz képes.

Ez pedig a Galaxy Buds3 Pro állítólagEz pedig a Galaxy Buds3 Pro állítólag Ez pedig a Galaxy Buds3 Pro állítólag (forrás: GSMArena) [+]

[+]

A képeken látható átlátszó fedeles tok 500 mAh-s akkumulátorral lesz felszerelve, ezzel együtt 30 órányi üzemidőt ígérnek az előzetes információk. A fülhallgatók Bluetooth 5.4-es kapcsolatot használnak majd, állítólag mindkét modellben lesz ANC és hangátengedő mód. A Pro modellben is a száras kialakítást veti be a Samsung, itt is a mikrofonok minőségének javítása miatt követheti ezt az iskolát a dél-koreai cég.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.